LANBIT Crew

En Crew är en person som arbetar under något event som LANBIT Group arrangerar. Oftast inom ett specifikt område, dvs det kan vara allt ifrån Event, Produktion/Media, Game, Network, Activity, Resurs eller Entrance/Security.

Man blir indelad i en grupp vid ansökan, varje grupp har en TL (Team-ledare).

Du blir indelad i den grupp som du känner att du trivs i, dvs där du kan tillföra någonting till gruppen.

TL bestämmer hur ni ska gå tillväga och komma vidare i gruppen, efter några veckor så träffas hela LANBIT Group och sammanfattar hur bra alla grupper ligger till tidsmässigt!

Om du vill jobba under ett event tillsammans med LANBIT Group så kan du enkelt fylla i vårt formulär på bokning.lanbit.se (CREW i menyn efter du loggat in).

Vad gör alla grupper?

Nätverk

Har hand om allting som rör nätverk under LANBIT samt ger deltagare hjälp vid datorproblem..

Produktion/Media – Film&Foto

Gör så att ni har något att kolla på både efter och innan lanet. Vi dokumenterar alla evenemang med både foto och film. Har även hand om scenkameror och mediauppspelning på storskärmarna. Och blinkar lampor på scen. Med en oftast för hög ljudvolym.

Activity

Ger våra deltagare underhållning under hela eventet med bland annat scenaktiviteter och Creative-tävlingar.

Security/Entrance (funktionär)..

Funktionärs gruppen är dom som gör det möjligt för oss att kunna utföra våra evenemang. Är man funktionär så har man koll vid entrén, går runt i hallen som brandvakt och ser till att allt överlag flyter på säkert.

Game / E-sport

Vi ser till att alla på vårt event har något att spela! Vi är uppdelade i olika ansvarsområden där alla tar sitt ansvar men vi jobbar alla som en grupp för turneringar på eventen!

Ansöka som crew?

Gör det på denna sida https://bokning.lanbit.se <- CREW efter inloggning i menyn.