Elgiganten

Vi på Elgiganten strävar efter att vara bäst på elektronik genom erbjuda dig de bästa produkter och tjänster som marknaden har att erbjuda. Läs mer i våra guider och artiklar om hur vi vill förbättra oss själva samt vad vi kan göra för dig.

Hemsida: www.elgiganten.se  Facebook: /ElgigantenGaming


 

 

Kungsbacka kommun

Kungsbacka kommun är formell ekonomiskt och juridisk ansvarig arrangör av LANBIT eventen. LANBIT group är en ideellt nätverk av lan arrangörer som tillsammans med Kungsbacka kommun genomför event och esportsverksamhet.

Hemsida: www.kungsbacka.se  Facebook: /kungsbackakommun


Hyrljudet

Hyrljudet har all nödvändig kompetens som kan behövas vid ditt arrangemang inom företaget och besitter en stor produktpark i toppskick. Företaget gör ständigt nya investeringar för att bemöta sina kunders efterfrågan. Hyrljudet är även generalagent för det tyska välrenommerade och högkvalitativa högtalartillverkaren Nova

Hemsida: www.hyrljudet.se  Facebook: /hyrljudet

 


Kungsmässan

Kungsmässan ligger i hjärtat av Kungsbacka, 2,5 mil söder om Göteborg på Sveriges västkust. Köpcentret har 90 butiker, caféer och restauranger. År 2016 hade Kungsmässan cirka 5 miljoner besökare och omsatte totalt cirka 1,6 miljarder kronor. Kungsmässan har Storgöteborgs nöjdaste kunder och blev vald till bästa Citygalleria i Sverige 2017.

Hemsida: www.kungsmässan.se  Facebook: /Kungsmassan


Renta

För den som hyr verktyg och maskiner är tillgången till den senaste utrustningen alltid nära till hands. Oavsett om du ska bygga nytt eller renovera befintligt, är vikten av rätt verktyg en förutsättning för att lyckas. Det här vet vi om, och det är därför Renta finns. Våra många depåer runt om i Sverige har ett stort utbud och vår personal lång erfarenhet.

Hemsida: www.renta.se


ABF

ABF är Sveriges största studieförbund. De finns i alla landets kommuner och erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang. Varje år deltar 750 000 personer i ABFs cirkel- och kursverksamhet.

Hemsida: http://www.abf.se/  Facebook: /Arbetarnasbildningsforbund

 


IP-Only

IP-Only är en etablerad leverantör av pålitliga och kraftfulla tele- och datakommunikationstjänster till företag med högt ställda krav. Grunden i verksamheten, och det vi bygger våra tjänster på, är ett eget nordiskt fibernät, renodlad modern teknik, integrerad samtrafik för telefoni samt ett antal moderna datorhallar.

Hemsida: www.iponly.se  Facebook: /ip.only.ab

 


RLGruppen

RL Gruppen AB är ett företag som varit verksamt sedan 1997. Vi förser den Skandinaviska marknaden med olika produkter avsedda för kontroll och dokumentering. Företaget har 10 anställda och omsätter c:a 30 miljoner SEK. Våra kontor finner Du i Trelleborg och Täby.

Hemsida: www.rlgruppen.se  Facebook: /rlgruppen

 


White Collar Manegement

White Collar Management ger din verksamhet eller organisation strategiska och taktiska rådgivningstjänster med ett globalt perspektiv och möjligheten att gå in på rätt fokusområden med precision.

Hemsida: www.whitecollarmanegement.se  Facebook: /whitecollarmanegement


Hewlett Packard Enterprise

HP är sedan 2015 uppdelat i HP inc och Hewlett Packard Enterprise, där det sistnämnda står för framför allt server och nätverksutrustning. Företaget är ett av världen största elektronikföretag. Hela LANBITs nätverk drivs sedan drygt 5 år tillbaka exklusivt på utrustning från HP.

Hemsida: www.hp.com  Facebook: /HewlettPackardEnterprise


ESET

Med ESET NOD32 Antivirus får du skydd på högsta nivå för arbete, sociala nätverk, nedladdning av filer, online-spel och överföring av data via flyttbara media.

Hemsida: www.eset.se  Facebook: /Eurosecure.eset.sverige


Subway

När du köper en sub eller sallad är du alltid garanterad nybakat bröd och grönsaker. Samtliga subs och sallader från menyn görs på beställning.

Hemsida: www.subway.se


Ljud- och bildskolan

LBS vision är att erbjuda de mest attraktiva utbildningarna inom kreativa områden. Utbildningarna ska ge dig kunskap och färdigheter som överträffar både dina egna och andras förväntningar.

Hemsida: www.lbs.se  Facebook: /LBSKungsbacka


oderland
oderland

Oderland

Oderland levererar sedan 1998 en högkvalitativ och driftsäker lösning för webhosting, e-post, domänhantering, VPS, managed- och dedikerad server. Deras kunder återfinns i alla segment, från privatpersoner till riksdagspartier och multinationella företag. Chattkonversationen är avslutad

Hemsida: www.oderland.se  Facebook: /Oderland


JKDesign

Bilreklam och skyltar är ett av dom mest prisvärda och snabbaste sätten att göra ditt företag synligt i ditt verksamhetsområde. Du får hjälp hela vägen, från original till färdigt produkt – monterat och klart.

Hemsida: jkdesign.nu  Facebook: /JKDesign


151 Transport AB

151Transport AB startades våren 2017 med idén att transportera paket med kvalité och service i världsklass. Vi har känt till under många år att det ofta var ett transportbolag som hämtade paketet men det var väldigt sällan samma transportör som skulle transportera godset till slut kund.

Hemsida: 151transport.se  Facebook: /151transport