Kungsbacka kommun

Kungsbacka kommun sponsrar oss med lokaler, kontor, fritid, förberedningslokaler, server-rum och diverse tekniska prylar. Kungsbacka kommun har sponsrat oss från vårt första event och kommer att sponsra oss även i framtiden.

Hemsida: www.kungsbacka.se  Facebook: /kungsbackakommun


Hyrljudet

Hyrljudet har all nödvändig kompetens som kan behövas vid ditt arrangemang inom företaget och besitter en stor produktpark i toppskick. Företaget gör ständigt nya investeringar för att bemöta sina kunders efterfrågan. Hyrljudet är även generalagent för det tyska välrenommerade och högkvalitativa högtalartillverkaren Nova

Hemsida: www.hyrljudet.se  Facebook: /hyrljudet


Inet

Inet säljer datorer, komponenter och datortillbehör till privatpersoner och företag i Sverige via webbshop och butiker belägna i Göteborg, Malmö, Stockholm och Uddevalla. Inet är utnämnda till Årets Datorbutik 2015 av Sweclockers.com, Årets Nätbutik 2014 av Prisjakt och Årets e-handlare 2015 av Pricerunner.

Hemsida: www.inet.se  Facebook: /inet.se


Kungsmässan

Kungsmässan ligger i hjärtat av Kungsbacka, 2,5 mil söder om Göteborg på Sveriges västkust. Köpcentret har 90 butiker, caféer och restauranger. År 2016 hade Kungsmässan cirka 5 miljoner besökare och omsatte totalt cirka 1,6 miljarder kronor. Kungsmässan har Storgöteborgs nöjdaste kunder och blev vald till bästa Citygalleria i Sverige 2017.

Hemsida: www.kungsmässan.se  Facebook: /Kungsmassan


Renta

För den som hyr verktyg och maskiner är tillgången till den senaste utrustningen alltid nära till hands. Oavsett om du ska bygga nytt eller renovera befintligt, är vikten av rätt verktyg en förutsättning för att lyckas. Det här vet vi om, och det är därför Renta finns. Våra många depåer runt om i Sverige har ett stort utbud och vår personal lång erfarenhet.

Hemsida: www.renta.se


ABF

ABF är Sveriges största studieförbund. De finns i alla landets kommuner och erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang. Varje år deltar 750 000 personer i ABFs cirkel- och kursverksamhet.

Hemsida: http://www.abf.se/  Facebook: /Arbetarnasbildningsforbund


Plantronics

Med över 50år i branschen så har Plantronics produkter inte bara flugit runt jorden utan faktisk även varit ute i rymden. Mycket har hänt sedan månlandningen och idag satsar företaget även på att leverera headset för krävande gamers med krav på högsta ljudkvalitet och exakt precision

Hemsida: http://www.plantronics.com/  Facebook: /PlantroicsGamingNOR


Corsair

Sedan grundandet 1994 har Corsair utvecklats till att bli en av väldens ledande aktörter inom PC-komponents branschen. 2014 startade man upp Corsair Gaming med produkter specifikt riktade till gamers. Idag erbjuder Corsair ett komplett produkt utbud till gamers och deras produkter finns att hitta i 60 länder.

Hemsida: http://www.corsair.com/  Facebook: /Corsair


IP-Only

IP-Only är en etablerad leverantör av pålitliga och kraftfulla tele- och datakommunikationstjänster till företag med högt ställda krav. Grunden i verksamheten, och det vi bygger våra tjänster på, är ett eget nordiskt fibernät, renodlad modern teknik, integrerad samtrafik för telefoni samt ett antal moderna datorhallar.

Hemsida: www.iponly.se  Facebook: /ip.only.ab


Florpad

Placera Florpad under din stol och upplev riktig kontroll samtidigt som den skyddar ditt golv mot slitage och repor. En mästare måste stå på stabila fötter oavsett vilket spel du regerar i. Oavsett hur väl stylad din gaminghörna är, saknas denna detalj för nå högsta nivå och bli fulländad. Storlek: 116 cm i diameter, tjocklek: 4 mm. Vikt: 2,4. Kan tvättas upp till 30°.

Hemsida: florpad.com/


Fadecase

Skins get real!

Hemsida: fadecase.com/


RLGruppen

RL Gruppen AB är ett företag som varit verksamt sedan 1997. Vi förser den Skandinaviska marknaden med olika produkter avsedda för kontroll och dokumentering. Företaget har 10 anställda och omsätter c:a 30 miljoner SEK. Våra kontor finner Du i Trelleborg och Täby.

Hemsida: www.rlgruppen.se  Facebook: /rlgruppen


Deltaco Gaming

Enligt oss är det en självklarhet att alla gamers oavsett ålder eller spelnivå ska ha en chans att spela. Vi är därför stolta över att erbjuda prisvärda alternativ till dyr proffesionell e-sportutrustning. På så sätt närmar vi oss vår vision: Gaming-utrustning till alla gamers.

Hemsida: www.deltacogaming.com  Facebook: /DeltacoGaming


White Collar Manegement

White Collar Management ger din verksamhet eller organisation strategiska och taktiska rådgivningstjänster med ett globalt perspektiv och möjligheten att gå in på rätt fokusområden med precision.

Hemsida: www.whitecollarmanegement.se  Facebook: /whitecollarmanegement


Hewlett Packard Enterprise

HP är sedan 2015 uppdelat i HP inc och Hewlett Packard Enterprise, där det sistnämnda står för framför allt server och nätverksutrustning. Företaget är ett av världen största elektronikföretag. Hela LANBITs nätverk drivs sedan drygt 5 år tillbaka exklusivt på utrustning från HP.

Hemsida: www.hp.com  Facebook: /HewlettPackardEnterprise


ESET

Med ESET NOD32 Antivirus får du skydd på högsta nivå för arbete, sociala nätverk, nedladdning av filer, online-spel och överföring av data via flyttbara media.

Hemsida: www.eset.se  Facebook: /Eurosecure.eset.sverige


Subway

När du köper en sub eller sallad är du alltid garanterad nybakat bröd och grönsaker. Samtliga subs och sallader från menyn görs på beställning.

Hemsida: www.subway.se


Ljud- och bildskolan

LBS vision är att erbjuda de mest attraktiva utbildningarna inom kreativa områden. Utbildningarna ska ge dig kunskap och färdigheter som överträffar både dina egna och andras förväntningar.

Hemsida: www.lbs.se  Facebook: /LBSKungsbacka


oderland
oderland

Oderland

Oderland levererar sedan 1998 en högkvalitativ och driftsäker lösning för webhosting, e-post, domänhantering, VPS, managed- och dedikerad server. Deras kunder återfinns i alla segment, från privatpersoner till riksdagspartier och multinationella företag. Chattkonversationen är avslutad

Hemsida: www.oderland.se  Facebook: /Oderland


JKDesign

Bilreklam och skyltar är ett av dom mest prisvärda och snabbaste sätten att göra ditt företag synligt i ditt verksamhetsområde. Du får hjälp hela vägen, från original till färdigt produkt – monterat och klart.

Hemsida: jkdesign.nu  Facebook: /JKDesign


Wacom

Japan baserade Wacom har sedan grundandet 1983 är växt till att ta en ledande ställning inom tillverkningen av digitala ritplattor och andra kreativa verktyg för pc användare. Idag finns företaget över hela världen med kunder inom allt från medicin industrin till manga serier. Wacoms produkter är idag det själklara valet för en lång rad av konstnärer, grafiker och tecknare.

Hemsida: Wacom.com  Facebook: /Wacom

Lootland

Loot Lands historia börjar egentligen någonstans på 80-talet, precis som många andra historier som handlar om populärkultur. Det var nu som hypen kring tv-spel, film & serier började att växa. Världen fick stifta bekantskap med hemdatorn Commodore 64 och Nintendos första spelkonsol NES. Det var också nu som Transformers, TMNT, Thundercats, Voltron m.m. började att sändas på TV.

Hemsida: lootland.se  Facebook: /Lootland