Elgiganten

Vi på Elgiganten strävar efter att vara bäst på elektronik genom erbjuda dig de bästa produkter och tjänster som marknaden har att erbjuda. Läs mer i våra guider och artiklar om hur vi vill förbättra oss själva samt vad vi kan göra för dig.

Hemsida: www.elgiganten.se  
Facebook: /ElgigantenGaming

Kungsbacka Kommun

Kungsbacka kommun är formell ekonomiskt och juridisk ansvarig arrangör av LANBIT eventen. LANBIT group är en ideellt nätverk av lan arrangörer som tillsammans med Kungsbacka kommun genomför event och esportsverksamhet.

Hemsida: www.kungsbacka.se  
Facebook: /kungsbackakommun

Hyrljudet

Hyrljudet har all nödvändig kompetens som kan behövas vid ditt arrangemang inom företaget och besitter en stor produktpark i toppskick. Företaget gör ständigt nya investeringar för att bemöta sina kunders efterfrågan. Hyrljudet är även generalagent för det tyska välrenommerade och högkvalitativa högtalartillverkaren Nova.

Hemsida: www.hyrljudet.se  
Facebook: /hyrljudet

Renta

För den som hyr verktyg och maskiner är tillgången till den senaste utrustningen alltid nära till hands. Oavsett om du ska bygga nytt eller renovera befintligt, är vikten av rätt verktyg en förutsättning för att lyckas. Det här vet vi om, och det är därför Renta finns. Våra många depåer runt om i Sverige har ett stort utbud och vår personal lång erfarenhet.

Hemsida: www.renta.se

ABF

ABF är Sveriges största studieförbund. De finns i alla landets kommuner och erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang. Varje år deltar 750 000 personer i ABFs cirkel- och kursverksamhet.

Hemsida: http://www.abf.se/  
Facebook: /Arbetarnasbildningsforbund

Kungsbacka Kommun

Kungsmässan ligger i hjärtat av Kungsbacka, 2,5 mil söder om Göteborg på Sveriges västkust. Köpcentret har 90 butiker, caféer och restauranger. År 2016 hade Kungsmässan cirka 5 miljoner besökare och omsatte totalt cirka 1,6 miljarder kronor. Kungsmässan har Storgöteborgs nöjdaste kunder och blev vald till bästa Citygalleria i Sverige 2017.

Hemsida: www.kungsmässan.se  
Facebook: /Kungsmassan

IP-only

IP-Only är en etablerad leverantör av pålitliga och kraftfulla tele- och datakommunikationstjänster till företag med högt ställda krav. Grunden i verksamheten, och det vi bygger våra tjänster på, är ett eget nordiskt fibernät, renodlad modern teknik, integrerad samtrafik för telefoni samt ett antal moderna datorhallar.

Hemsida: www.iponly.se  
Facebook: 
/ip.only.ab

Eset

Med ESET NOD32 Antivirus får du skydd på högsta nivå för arbete, sociala nätverk, nedladdning av filer, online-spel och överföring av data via flyttbara media.

Hemsida: www.eset.se  
Facebook: /Eurosecure.eset.sverige

HP

HP är sedan 2015 uppdelat i HP inc och Hewlett Packard Enterprise, där det sistnämnda står för framför allt server och nätverksutrustning. Företaget är ett av världen största elektronikföretag. Hela LANBITs nätverk drivs sedan drygt 5 år tillbaka exklusivt på utrustning från HP.

Hemsida: www.hp.com  
Facebook: /HewlettPackardEnterprise

Subway

När du köper en sub eller sallad är du alltid garanterad nybakat bröd och grönsaker. Samtliga subs och sallader från menyn görs på beställning.

Hemsida: www.subway.se

Ljud- och bildskolan

LBS vision är att erbjuda de mest attraktiva utbildningarna inom kreativa områden. Utbildningarna ska ge dig kunskap och färdigheter som överträffar både dina egna och andras förväntningar.

Hemsida: https://lbs.se/kungsbacka/

Oderland

Oderland levererar sedan 1998 en högkvalitativ och driftsäker lösning för webhosting, e-post, domänhantering, VPS, managed- och dedikerad server. Deras kunder återfinns i alla segment, från privatpersoner till riksdagspartier och multinationella företag. 

Hemsida: www.oderland.se  
Facebook: /Oderland

151 Transport

151Transport AB startades våren 2017 med idén att transportera paket med kvalité och service i världsklass. Vi har känt till under många år att det ofta var ett transportbolag som hämtade paketet men det var väldigt sällan samma transportör som skulle transportera godset till slut kund.

Hemsida: 151transport.se  
Facebook: /151transport

Nordic Wellnes Kungsbacka City

Välkommen till klubben för tjurskallar. För våghalsar. För ensamvargar. För nya vänner. För de som aldrig ger upp. Och de som är bäst på att börja om. Klubben för mjölksyra. För pannben. Och för träningsvärk. För de som tvekar. De som vågar. Och de som bestämt sig. Välkommen till Nordic Wellness – hela Sveriges träningsklubb.

Hemsida: nordicwellness.se  
Facebook: /NordicWellnessKungsbackaCity

Deltaco Gaming

GAMING FOR EVERYONE​
For gamers who spend their workdays defeating virtual bosses… and for those who only get to play when they’re not following orders from their boss at work.

 

Hemsida: deltacogaming.com  
Facebook: /deltacogamingbrand

Eriksson & Eriksson AB

När andra ungdomar åkte på fotbollsläger åkte vi på Dreamhack, internet är vår hemmaplan och vi följer den digitala utvecklingen med stort intresse. Så att du kan använda internet som ett komplement istället för en konkurrent.

 

Hemsida: erikssoneriksson.se

Pågen

Pågen är Sveriges ledande bageri inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor, korv- och hamburgerbröd som är naturligt goda.

Vi är ett familjeföretag vars bagartradition sträcker sig tillbaka till 1878 då Anders och Matilda Påhlsson började baka och sälja bröd i sitt hem på Tallgatan i Malmö.

 

Hemsida: Pågen.se

Kandy'z Kållered

Butiken har 850 sorter lösgodis, stort glasscafé samt en Delicato-outlet med massor av bakverk som till exempel goda tårtor, pajer, småkakor, lyxiga biskvier och givetvis klassiska Delicato-bollar till riktigt bra priser.

I butiken finns även en avdelning med heliumballonger, bokstavsballonger, sifferballonger samt partyartiklar till kalas och fester.